Anasayfa » Microsoft Flight Simulator Karlı Yeni Fragman

Microsoft Flight Simulator Karlı Yeni Fragman

Microsoft Flight Simulator Fragman
Microsoft Flight Simulator Yeni fragman yayınlandı

Microsoft Flight Simulator yeni oyunu E3 2019’da oyunculara gösterildi. Efsane oyun güncel bir halde oyuncuların beğenisine sunulacak. E3 2019’da gösterilmesi ile birlikte oyuncular tarafından merakla beklenmeye başladı. Oyun ile ilgili olarak tüm detaylar merak ediyor. Bu durumda karşılık olarak da Microsoft tarafından sürekli olarak yeni fragmanlar geliyor. Microsoft Flight Simulator oyunu yeni fragmanı ile birlikte oyuncuları etkilemeyi başaracak gibi.

Microsoft Flight Simulator Fragman

Microsoft tarafından Windows PC için geliştirilen oyunun yayınlanan yeni fragmanı kış temasını gösteriyor. Yayınlanan video oyunda kış temasının nasıl olduğunu oyunculara gösteriyor. Aynı zamanda Microsoft tarafı verdikleri sözü tuttuklarını göstermeye çalışıyorlar. Videonun detaylarına geçmeden önce verdikleri sözü hatırlayalım.

Daha önce Microsoft Flight Simulator ile ilgili olarak gerçek zamanlı iklim sistemi olacağını açıklamıştı. Bu videoda da bu detayları görüyoruz. Gerçek iklim geçimi yayınlanan videoda iyi seviyede görülüyor.

Fragman Analizi

Kış ayında olduğumuz için iyi bir tema belirlenip kar temalı bir video hazırlanmış. Oyunu oynayanlar için kış ikliminin geçiminin nasıl olacağı net bir şekilde gösteriliyor. Haritaya olan etkileri, kararmış bulutlar, kararan yapraklar ve diğer elementler ile gösteriliyor. Kar olayı da oyuna son derece güzel manzaralar ekleyecektir. Bunu da yayınlanan fragmandan görebiliyoruz.

Güzel manzaralar ve kar kulağa hoş geliyor ama oynanışa etkisi daha önemli olacak. Bakalım karın yada diğer iklimlerin oyuna olan etkisi tam olarak hissedilecek mi? Yağmur, kar, dolu veya güneşli havada uçtuğumuz zaman nasıl bir oynanış sunacak oyun çıkınca göreceğiz.

Bizi Sosyal Medyadan Takip Etmiyor Musun?

Twitter

Facebook

Pinterest

LinkedIn

Reddit

Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.