Anasayfa » The Game Awards 2021 İzleyici Rekoru Kırmayı Başardı

The Game Awards 2021 İzleyici Rekoru Kırmayı Başardı

The Game Awards 2021 izleyici sayısı
The Game Awards 2021 izleyici rekoru

Pandemi dönemi ile birlikte yapılan birçok etkinlik dijital olarak yapılmaya başlandı. The Game Awards’da dijital olarak yapılan etkinliklerden birisi oldu. Oyun dünyasının ödül töreni bu sene de gerçekleşti. Hem fiziksel olarak yapılan etkinlik aynı zamanda dijital olarakta yapıldı. The Game Awards 2021’e ise ilgi yoğundu.

Son dönemlerde The Game Awards’ın izlenme oranları artmaya devam ediyor. Geoff Keighley tarafından veriler paylaşıldı. The Game Awards 2021 85 milyon kişi tarafından izlenmiş. Bunun yeni bir rekor olduğunu belirtelim. 2019 yılında 45 milyon kişi etkinliği izlemişti. 2020 yılında ise neredeyse iki katı artış gerçekleşti ve 83 milyon kişi tarafından izlendi. Bu sene ise 85 milyon kişi tarafından izlendiği açıklandı.

The Game Awards sadece izleyici artışı ile de sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda yapılan oylamalara da katılımlar artış gösteriyor. Bu sene 23,2 milyon kişi oylamaya katılmış. The Game Awards her sene büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

Sosyal Medya Hesaplarımız:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.