Anasayfa » 2021 Yılında Yeni Bir Nintendo Switch Çıkacak

2021 Yılında Yeni Bir Nintendo Switch Çıkacak

Nintendo Switch 2021
Nintendo Switch 2021 yılında yeni sürümü geliyor

Nintendo’nun 2021’in başlarında Nintendo Switch’in yeni bir sürümünü piyasaya süreceği iddia ediliyor. Economic Daily News’ten gelen bir rapora göre, Switch’in yeni versiyonu bu yılın sonlarında üretime girecek ve 2021’in ilk çeyreğinde perakende satışa sunulması bekleniyor. 2021 yılında yeni bir Nintendo Switch piyasaya sürülecek.

Konsolun tedarik zincirindeki kaynaklar tarafından bilgilendirildiğini iddia eden rapor, Nintendo Switch’in yeni sürümünün geliştirilmiş “etkileşim” ve daha kaliteli bir ekrana sahip olacağını iddia ediliyor.

Donanımın gücüyle ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bu nedenle bunun daha güçlü dahili bileşenlere sahip ‘Pro’ benzeri bir güncelleme olup olmadığı henüz bilinmiyor.

2019 yılından bu yana yeni bir Nintendo Switch söylentisi çıkmaya başlamıştı. Daha sonra ise Switch’in düşük sürümü Lite piyasaya sürüldü. Nintendo’da 2021 yılında gelişmiş bir sürüm ile karşımızda olması bekleniyor.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.