Anasayfa » 2021 Yılında Reddit’te En Çok Konuşulan Oyun Genshin Impact Oldu

2021 Yılında Reddit’te En Çok Konuşulan Oyun Genshin Impact Oldu

Genshin Impact Reddit
Genshin Impact Reddit'te en çok konuşulan oyun oldu

Reddit dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından birisi. Reddit’in 2021 verileri ortaya çıktı ve oyun dünyasının en çok konuşulan oyunları ortaya çıktı. Reddit 2021 yılı verilerini paylaştı ve en çok konuşulan oyun Genshin Impact oldu. Diğer oyunlar ise şu şekilde sıralanıyor. Sırasıyla Final Fantasy 14, League of Legends ve GTA role-play 2021 yılında en çok konuşulan oyunlar oldu.

Reddit üzerinden açılan topluluklarda en çok konuşulan oyunlar bunlar oldu. r/genshin_impact yıl içerisinde topluluk tarafından en çok konuşulan ter oldu. Peşinden ise e/leagueoflegends geliyor. Aradan r/gaming yine en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Bildiğiniz gibi GTA’da role-play büyük yer tutuyor r/rpclipsgta Reddit’te üst sıralarda bulunuyor. Son olarak ise Final Fantasy 14’ün Endwalker duyurusu Reddit’te büyük yankı uyandırdı. O yüzden de e/ffxiv 2021 yılına damga vuran Subredditlerden birisi oldu.

Reddit’te oyunlar büyük yankı uyandırmışa benziyor. Özellikle Genshin Impact Reddit’i domine etmeyi başardı. Oyunun ücretsiz ve güncel olması Reddit’i domine etmesine yol açtı diyebiliriz. 2022 yılında liste hangi oyunlardan oluşacak merak ediyoruz.

Sosyal Medya Hesaplarımız:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.