Anasayfa » 2021 ve 2022 Yeni PUBG Oyunları Gelecek

2021 ve 2022 Yeni PUBG Oyunları Gelecek

Hayatta kalma oyunlarına farklı bir tür kazandıran PUBG oyunu oyun dünyasında dev olmayı başardı. Çıktığı dönemden bu zamana kadar en çok oynanan ve satan oyunlardan olmayı başardı. Bu başarısını ise yeni oyunlar ile devam ettirmek istiyor. Mobil tarafta çıkardığı PUBG Mobile ile mobil piyasanın liderlerinden olmayı başardı. PUBG oyunu artık kendisine ait bir evren olmayı başardı. İlerleyen süre içerisinde mobile, PC’ye ve konsollara yeni oyunlar gelecek. 2021 ve 2022 yıllarında PUBG oyunları geleceği açıklandı.

PUBG’nin yeni oyunlarının planlarına göz atalım. İlk olarak 2021 yılı içerisinde yeni bir mobil oyun çıkışını gerçekleştirecek. 2022 yılı içerisinde de hem yeni nesil konsollara hem de PC’ye yeni oyun gelecek. Krafton CEO’su Kim Chang-Han tarafından gelecek olan oyunlar açıklandı. PUBG evreni önümüzdeki yıllarda genişlemeye devam edecek.

2021 ve 2022 Yıllarında Gelecek Yeni PUBG Oyunları

2021 yılında gelecek ve PUBG evreninde geçecek olan bir mobil oyun gelecek. Gelecek olan mobil oyun yine battle royale türünde olacak.

2022 yılında gelecek olan oyun ise The Game Awards’da gösterilen The Callisto Protocol oyunu olacak. Dead Space’nin ruhani devamı olacak olan oyun gösterildiğinde dikkatleri çekti. PUBG evreninde geçeceği açıklandığında ise tüm oyuncuları ve takipçileri şaşırtmıştı.

PUBG evreni ilerleyen süre içerisinde gelişmeye devam edecek. Gelecek olan oyunları merakla bekliyoruz.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.