Anasayfa » 2020 Yılında Google Stadia’ya 120 Oyun Eklenecek

2020 Yılında Google Stadia’ya 120 Oyun Eklenecek

2020 Yılında Google Stadia'ya 120 Oyun
Google Stadia'ya 120 Oyun Ekleneck

Google Stadia geçtiğimiz sene içerisinde çıkışını gerçekleştirmişti. Ama çıkış yapan konsol istenilen geri dönüşü almayı başaramadı. Bunun ana sebeplerinden birisi de içerisinde bulunan oyun sayısındaki azlıktı. Bildiğiniz gibi Google Stadia bulut sistemi üzerinden oyunları oynamanızı sağlayan bir konsol. İnternet olan her yerde istediğiniz gibi oyun oynayabilirsiniz. Ama internet altyapısı olarak en az 25 mbps olması gerekiyor. Ama sorun internet altyapısı olmadı. Sorun konsolun kütüphanesinin sınırlı olması oldu. Buna cevap olarak ise Google 2020 yılında Google Stadia’ya 120 oyun ekleyeceğini açıkladı.

Blog yazısı üzerinden paylaşılan bu bilgi ile birlikte Google Stadia’nın kütüphanesi daha çeşitli bir hale gelecek. Gelecek olan oyunları şuan için bilmiyoruz ama içlerinden 10 tanesi Google Stadia özel olarak çıkışını yapacak. Bu sayede de konsolu eksik olan tarafı giderilmeye çalışılacak.

Google Stadia’ya 120 Oyun Geliyor

Gelecek olan bu 120 oyunun kaç tanesi AAA kalitede olacak çıktıkları zaman göreceğiz. Çünkü ne kadar bağımsız yapımlar oyuncular tarafından sevilse de konsolların içerisinde büyük bütçeli yapımların bulunması gerekiyor. O yüzden de bu 120 oyunun kaç tanesinin büyük bütçeli yapım olacağı merak konusu aslında. Ama kütüphanenin çeşitlendirilmesi çok büyük bir adım olacaktır.

120 oyunun içerisinden de 10 tane oyunun özel oyun olarak çıkış yapacak olması da konsolun satışlarına büyük katkıda bulunabilir. Özel oyunlar konsol satışlarına büyük oranda katkıda bulunuyor.

Google’ın paylaştığı blog gönderisine göre sisteme pek çok yeni oyun ve Stadia’ya özel isimler eklenecek. “Planladığımız pek çok şey var ve Stadia vizyonumuzu gerçekleştirmek için sıkı çalışmaya devam edeceğiz. Ortaklarımız ile işbirliği içinde çalışarak eklenecek oyunlar hakkında daha fazla bilgi açıklayacağız.” demiş Google.

Google Stadia’ya sadece oyun ile sınırlı kalmayı düşünmüyor Google tarafı. Aynı zamanda konsola yeni özellikler de getireceklerini açıkladılar. 2020’nin ilk çeyreğinde 4K desteği, web üzerinden oynanan oyunlarda kablosuz kontrol, desteklenecek yeni Android telefonlar gibi pek çok özellik Mart ayına kadar sisteme eklenecek.

Google Stadia için 2020 yılı daha iyi geçecek gibi duruyor. Bakalım sisteme eklenecek olan yeni oyunlar hangileri olacak. Süreci yakından takip edeceğiz.

Bizi Sosyal Medya Hesaplarımızdan Takip Etmeyi Unutmayın

Twitter

Facebook

Pinterest

LinkedIn

Reddit

Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.