Anasayfa » 1996 Yapımı Space Jam’in Yönetmeni Yeni Filmden Hiç Memnun Değil

1996 Yapımı Space Jam’in Yönetmeni Yeni Filmden Hiç Memnun Değil

1996 yapımı yönetmenden: Space Jam A New Legacy
Space Jam A New Legacy nasıl

Space Jam’in ilk filmi 1996 yılında çıkışını gerçekleştirmişti. O efsane filmin yönetmeni ise Joe Pytka’ydı. Pytka TMZ’ye verdiği röportajda yeni film Space Jam: A New Legacy hakkın bazı açıklamalarda bulundu.

Pytka yaklaşık 2 saat süren filmin tamamını izlemek için 5 kere ekran karşısına geçtiğini söyledi. Tabi bununla sınırlı değil ilk filmde olan Michael Jordan’ın dünya yıldızı olduğunun altını çizmiş. LeBron James’in iyi bir atlet olduğunu ama bir Michael Jordan olmadığını dile getirmiş.

Sadece LeBron eleştirisi ile de sınırlı kalmamış. Aynı zamanda orijinal filmin oyuncu kadrosunun daha güçlü olduğunu vurgulamış. Filmin müziklerinden de memnun kalmadığını dile getirmiş. Son olarak ise Bugs Bunny’nin yeni versiyonu hakkında “havaalanından alabileceğiniz peluş bir oyuncak” yakıştırmasını yaptı. Pytka ikinci filmden olduğunca hoşnutsuz duruyor. Bakalım izleyicilerin kararı ne olacak göreceğiz.

Sosyal Medya Hesaplarımız

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.